Over mij

Mijn verhaal

Hi! Ik ben Wendy

Geef mij de frisse buitenlucht en een camera, en ik ben helemaal in mijn element.

Hoe het begon

Dat ik mijn grote passie zou omzetten in een eigen bedrijf, dat zag mijn omgeving al van mijlenver aankomen. Ze zien namelijk mijn camera meer dan mijn gezicht als ik in de buurt ben.

De passie voor fotograferen ontstond toen ik mijn eerste spiegelreflexcamera kreeg, in 2012. Vanaf die dag was ik verkocht. Het vastleggen van herinneringen uit een eigen creatief oogpunt, blijer kun je mij niet maken! Ik heb mijn hart gevolgd en in april 2021 is mijn bedrijf geboren. Naast fotografie heb ik nog een grote passie: tuinieren. Ik ben een echt buitenmens, een shoot binnen zul je mij ook niet vaak zien doen. Op ons perceel aan 'it Sud' hebben we een moestuin, pluktuin en een stuk weiland van 0,5 hectare. In onze ogen de allerfijnste plek op aarde. En toen zag ik het opeens: als ik deze fijne plek, mijn eigen achtertuin, nou eens omtover tot mijn eigen buitenstudio!

10 kilo bloemzaad verder ben ik nu dus hard op weg naar deze droom: fotoshoots verzorgen in onze eigen bloemenweide!

Branding & Sfeer

Op zoek naar zakelijke foto's voor je website of socials? Met 15 jaar ervaring op een Online Agency denk ik graag met je mee en zet jou in een onstpannen setting op de foto!

Lees meer

Outdoorfotografie

Elk moment, groot of klein kan zo dierbaar zijn om vast te leggen voor later. Ik fotografeer het liefst in de buitenlucht, of dat nou op onze eigen buitenlocatie is of een locatie welke dierbaar is voor jullie.

Lees meer

Bloemenweide

Ik beschik over een unieke shootlocatie op ons privéterrein: een bloemenweide van 5000m2 met inheemse akkerbloemen.

Lees meer

Meet the team

Mocht je op shoot in de bloemenweide komen, dan zit de kans er dik in dat je ze tegenkomt: Mijn man Eelco, onze oudste dochter Sofie van 5 en Luuk, onze doerak van 3 jaar. Ze sjouwen het liefst samen met ons door de moestuin of rennend door de bloemenweide. Ik mag m'n handjes flink dichtknijpen met zulke fijne mensen om me heen!

Mijn werk bij jou thuis aan de muur?