Branding fotografie

Your business is the body, your brand is the soul

Branding fotografie

Hoe breng jij jouw authenticiteit online over?

Vandaag de dag zijn je website en socials je visitekaartje, de eerste indruk die potentiële klanten van je krijgen. Met 14 jaar werkervaring op een online agency weet ik als geen ander hoe belangrijk goede content voor je website of social media is. Mooie beelden om jouw authenticiteit en waarde als ondernemer laten zien, dat is waar ik je graag bij help!

.

Vraag nu gratis een kennismakingsgesprek van 30 minuten aan!

Werkwijze

Foto’s laten maken is meestal spannend en een beetje onwennig. Of misschien twijfel je nog of je wel een personal brandingshoot wil doen? Graag nodig ik je daarom voor een shoot uit voor een kennismakingsgesprek!

Tijdens het kennismakingsgesprek ontdekken we of er een goede match tussen ons is. Samen kijken we naar de doelgroep die je wilt bereiken en in welke fotografiestijl bij jou en je onderneming past. Ik ben gek op verhalen, dus hoor ook graag jouw verhaal achter je onderneming. Wat is je motivatie is, wat zijn je passies waardoor spring jij elke ochtend met enthousiasme uit je bed?

.

En dan…. de shoot!

De foto’s die ik tijdens een brandingshoot van je maak bestaan uit zowel portretfoto’s als sfeerbeelden. Sfeerbeelden stralen namelijk meer authenticiteit uit dan stockfoto’s, zo onderscheidt jij je en straal je uit wie er achter jouw onderneming schuilgaat! De locatie stemmen we af tijdens onze kennismaking, we kunnen gebruik maken van mijn bloemenweide, jouw eigen werkomgeving of een inspirerende locatie welke voor jou een speciale betekenis heeft en waar jij je dus op je gemak voelt. Je kunt de foto’s gebruiken op social media, website maar ook voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief.