Outdoorfotografie

Outdoorfotografie

zoals jij bent

Jouw mooiste momenten vastgelegd in een ontspannen setting

Outdoorfotografie

Gezinsshoots, zwangerschap, verloving.. of juist een reportage van het dagelijkse leven, de kleine pure momenten. Alles kan eigenlijk wel een reden hebben om vast te leggen. Een shoot op locatie van Oan it Sud, of op een buitenlocatie met een speciale betekenis voor jullie. Het is fijn om vooraf een moodboard te maken met jouw wensen en verwachtingen. Hierdoor wordt de sfeer duidelijk en kunnen we vervolgens ook kijken welk weertype en tijdstip het beste bij deze sfeer past.

Omdat we buiten fotograferen houden we bij dreigend slecht weer altijd nog even contact via whatsapp of telefoon, zodat we een plan B kunnen verzinnen mocht dit nodig zijn.

Een outdoorshoot boek je al vanaf
€ 150,00. Dit is inclusief een shoot van 1 tot 1,5 uur en je kiest zelf je foto's uit een online galerij!

Lang hoef je niet te wachten op je foto’s, ik lever namelijk binnen 1 week de foto’s aan!

Behoefte aan privacy? Ik beschik over een unieke shootlocatie op ons privéterrein: een bloemenweide van 5000m2 met inheemse akkerbloemen.

Die eigenwijze kleintjes...

Zelf heb ik vaak vergeefse pogingen gedaan om mijn eigen kinderen aan het lachen te krijgen voor een familiefoto. Maar soms hebben ze gewoon echt geen zin om kunstjes te doen! Kinderen fotografeer ik daarom het liefst op hun eigen authentieke wijze in plaats hoe wij, de volwassenen, willen dat ze poseren. De kinderen hebben bij mij de regie! Daarom zorg ik voor leuke opdrachtjes en spelletjes zodat ze lekker gaan ravotten. En dan komen die schattige poses vanzelf. Dat je later terugkijkt, de karakteristieke trekjes ziet en denkt: ja, dit is typisch mijn kind!” Zonder stress bij papa of mama. Kinderen blij, wij blij!