Vraag jouw gratis kennismakingsgesprek aan!

De eerste stap is gezet: je wilt graag personal brandingfoto’s voor je onderneming laten maken! Een weloverwogen beslissing, want foto’s zijn een belangrijk onderdeel van jouw onderneming. Het is daarom logisch dat je niet over 1 nacht ijs wil gaan en misschien nog met veel vragen rondloopt. 

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek:

  • Hoor ik graag het verhaal achter jouw bedrijf. Ik ben zelf ook gek op verhalen vertellen, dus ik deel je ook graag de mijne!
  • Is er uitgebreid tijd voor al jouw vragen. Welke sfeer wil je uitstralen? Welke locatie is mogelijk? Zijn er specifieke props die bij jouw onderneming horen?
  • Kunnen we jouw twijfels bespreken: wat houdt je tegen om een shoot te boeken?
  • kom je er achter of ik de juiste brandingfotograaf ben die jij zoekt voor je onderneming.
  • Samen maken we ook een checklist en een moodboard. Deze krijg je na ons gesprek ook per e-mail toegestuurd. Zo ben jij na ons gesprek helemaal klaargestoomd voor een shoot!

Het kennismakingsgesprek zal rond 30 minuten duren en is geheel vrijblijvend. Telefonisch of met een videocall: jij beslist!

Klaar om kennis te maken? Vraag dan nu jouw gratis kennismakingsgesprek aan!

    * Je krijgt van mij altijd een bevestiging wanneer ik contact met je opneem. Mocht jouw voorkeur mij niet lukken, dan neem ik contact op voor een ander tijdstip.